Felkészülés az ünnepekre: események, amelyeket semmiképpen ne hagyj ki!

Bár csak nemrég volt a derecskei szüreti fesztivál, hamarosan itt a karácsony és a szilveszter, így a hideg idő ellenére is rengeteg program várja az érdeklődőket, hogy feltöltődjenek a nagy rohanásban és az ünnepekre hangolódjanak. Vásárok, koncertek és a DÉR Juice szilveszteri mulatsága az Almavirág Étteremben – szemezgess a legjobb karácsonyi programok közül!

1. Karácsonyi vásár Debrecenben

November 23-án nyit a Debreceni Adventi Vásár, amely a Kossuth teret és Piac utcát varázsolja téli csodavilággá. A felsorakozó árusok kézműves termékei közül lehet karácsonyi ajándékokat válogatni, miközben forró italok és ínycsiklandó finomságok melegítenek fel.

2. Gospel Karácsony Debrecenben

Az ünnepi koncertek a karácsonyi programok elengedhetetlen részei. Egyenesen Chicagóból látogat el Magyarországra a Dexter Walker & Zion Movement, hogy egy fergeteges karácsonyi gospel előadással hangolják a nézőket az év legfontosabb ünnepére. 

3. Zséda karácsonyi koncertje Hajdúböszörményben

December 15-én Miattad Karácsony címmel ad koncertet Zséda. Az énekesnő lágy, finom hangja az karácsonyi dallamokkal párosulva garantáltan ünnepi hangulatba ringat mindenkit.

4. Kezdd az Újévet az Almavirág Étteremben

A karácsonyi programok után ünnepeld a Szilvesztert Magyarország Legszebb Birtokán exkluzív környezetben! A Derecskei Gyümölcsös közvetlen szomszédságában található az Almavirág Étterem, ahol helyi termelőktől származó alapanyagokból – többek között a saját derecskei almából és gyümölcsökből – a világbajnok aranyérmes séf, Rédai Attila varázsol kulináris élményeket. Az Újév estéjét pedig egy izgalmas programsorozattal tesszük még különlegesebbé: 30 fogásos gálavacsorával köszöntheted a 2020-as évet, miközben a Csillag születik műsorában megismert 4 for Dance is fellép, az este folyamán pedig Tóth Bence zenél. A DÉR Juice gyümölcslevek mellett pezsgősüvegek is durranni fognak, éjfélkor pedig tűzijátékkal készülünk. A jegy ára 21.500 Ft, amely a 30 fogásos gálavacsorát és a korlátlan étel- és italfogyasztást foglalja magába. Jegyvásárlás az alábbi telefonszámon lehetséges: +3670/660-8161.

Látogass el az izgalmas karácsonyi programokra a Hajdúságban, az Újévet pedig köszöntsd a DÉR Juice-szal az Almavirág Étteremben!

Kosár 0
Iratkozz fel hírlevelünkre és vásárolj

10%

kedvezménnyel!