Milyen ajándékot adjak Valentin-napra?

Nem sok idő van már hátra az év – mondhatni – „legszerelmesebb” napjáig. Bár a vélemények eltérnek arról, hogy valójában van-e hazai jelentősége a Szent Bálinthoz köthető, eredetileg angolszász ünnepnek, a Valentin-nap mára már nálunk is hagyománynak nevezhető. Az biztos, hogy a szeretetre, szerelemre fókuszálni jó, akár csak ezen a napon is, de a legjobb mindennap. Ha február 14-én ti is ünnepeltek, akkor szeretnénk egy kis inspirációt adni ahhoz, hogy milyen ajándékkal készüljetek a kedveseteknek. 

Talán még van időd arra, hogy asztalt foglalj egy jó étterembe, hiszen alkalom erre a Valentin-nap, de azért ne feledkezz meg valami apróságról vagy esetleg egy grandiózusabb ajándékról sem! 

UTAZÁS KETTESBEN

Idén hétfőre fog esni február 14-e, ami egy tökéletes apropó egy kettesben eltöltött téli hosszú hétvégére. Ha még nem tetted meg, hogy szállást foglalj, esélyeid nem túl jók, de sose adjuk fel a reményt, nem igaz? Végül is erről szól a szerelem. 

Akkor se ess kétségbe, ha most nem jön össze a Valentin-napi hétvége, mert egy nyári mininyaralásnak pontosan ugyanúgy fog örülni. Rejtsd el a kinyomtatott foglalást vagy repülőjegyeket egy finom bonbon, esetleg szivar dobozába, a meglepetés nem fog elmaradni.

GASZTRONÓMIAI ÉLMÉNY

Ha szereti az ínyencségeket, lepd meg néhány különlegességgel! A kézzel készült csokoládék, fűszerek, a kávé vagy az italok abszolút slágernek számítanak ezen a téren. Ha azonban kilépnél a megszokott keretekből, akkor szívből ajánljuk a DÉR Jucie 100%-os (és praktikus kartonban kapható) gyümölcsitalait, melyek nem csak nagyon finomak, de egészségesek is. Ugyanis a DÉR Juice természetes gyümölcslevek hazai forrásból származnak és rengeteg vitamint, nyomelemet tartalmaznak.

Segítenek egy kis napfényt csempészni a téli szezonba, ráadásul kiváló alapként szolgálnak egy finom lélekemelő forró italhoz is. Emellett a DÉR Juice jó alapja lehet egy bekuckózós, összebújós koktélnak is. Számtalan ízvariációban megtalálod a kiváló minőségű gyümölcsitalokat – válaszd a fűszeres almát, meggyet vagy akár az őszi-téli ízválogatást –, de a mi Valentin-napi tippünk a ribizli az igazán pikáns ízei miatt, a színe pedig egyértelműen a szerelemre utal.   

EMLÉKEK KERETBEN

Manapság a legtöbb fotónk digitális, így biztos nektek is akár százszámra vannak fent az Instán vagy Facebookon képeitek egymásról vagy kettőtökről. Válaszd ki a kedvenceiteket és készíttess belőle egy szép montázst. 

BÁRMI, AMI SZÍV ALAKÚ

Szív formájú csokik mellett azért még rengeteg dolgot lehet ajándékba adni a szívlevelű viaszvirágtól a kecsketejes vagy vegán szappanokon át az ékszerig. Készíthetsz egy szép szív alakú tortát vagy megtölthetsz bármivel egy szív formájú ajándékdobozt. A lehetőségek korlátlanok. 

KÖZÖS ÉLMÉNYEK

Bármi, amit közösen éltek meg vagy használtok, tökéletes lehet. Nem feltétlenül kell egy ejtőernyős tandemugrásra gondolni, de persze az eléggé meghatározó élmény. Beiratkozhattok egy főzőtanfolyamra, táncórákat vehettek, teljesíthetitek az Országos Kéktúrát, beruházhatsz egy színházi bérletbe vagy festőtanfolyamra. A lényeg, hogy együtt szerezzetek élményeket.

Kosár 0

Iratkozz fel hírlevelünkre és vásárolj

10%

kedvezménnyel!