Havita-Tész Mezőgazdasági Szövetkezet
4130 Derecske, Köztársaság út 114.

Kezdőlap Viszonteladóknak

A gyümölcslé, amely prémiummá tesz

Azok az éttermek, szállodák, rendezvények, akik célközönsége mindenből elvárja a minőséget, a DÉR Juice személyében megtalálják a megoldást gyümölcslé készletük prémiummá tételére.

Itt a fogyasztók nem kommersz vagy közepes gyümölcsleveket akarnak fogyasztani, mert a legjobbra vágynak. A DÉR Juice választásával megmutathatod számukra, hogy még ebben is kimagasló vagy, szólítsd meg őket hatékonyabban és kínálj számukra valódi prémium alternatívát.

Ezért példakép más gyümölcslevek számára

A gyümölcsleveinket első osztályú magyar almákból készítjük, melyek a saját okoskertünkből származnak.

Az elterjedt gyakorlat szerint a hazai gyümölcsleveket korábban gyártott sűrítményekből hígítják, ahol az alapanyag eredetét (nyomon követhetőségét) és minőségét nehéz hitelt érdemlően igazolni, garantálni.

A natúr almalé melletti ízesített almaleveink (gyümölcsleveink): meggy, homoktövis, gyömbér, cékla, bergamott, feketeribizli és őszibarack.

Magas minőségű, fáról szedett -saját kertünkben termelt Derecske ALMÁBÓL!

A Derecskei Okoskertben, mely egyedülálló Közép-Európában, a fenntartható termelésnek és filozófiának köszönhetően születik meg a gyümölcslevek példaképe, mely nemcsak ízben, de gyártásban is egyedülálló. Mindezt teljes átláthatóságunkkal garantáljuk. Fogyasztóink eljöhetnek hozzánk és megnézhetik az almafákat, működésünket, és megbizonyosodhatnak arról, hogy a DÉR Juice-ban használt alma valóban különleges.

Fogyasztóink szívesen állnak a küldetésünk mellé, tudják, hogy a gyümölcslére leadott voks, egy leadott szavazat a fenntarthatóságra, a jövőre. Egy újabb lépés a cél felé, hogy legyen természetes szem előtt tartani a jövőt. Állj mellénk te is!

Nagykereskedő partnerek