Leggyakoribb kérdéseitek

Az alábbiakban összegyűjtöttük vásárlóink leggyakoribb kérdéseit. Ha bármilyen egyéb kérdésed fölmerül, örömmel válaszolunk, fordulj hozzánk bizalommal e-mailben vagy telefonon!

Igen. Az almaleveket a derecskei okoskertünkben szedett almákból készítjük. A DÉR Juice almafái a páratlan adottságú termőtalajnak, a különleges klímának és a folyamatos gondoskodásnak köszönhetően utánozhatatlan, prémium ízvilágú termést adnak. Gyümölcsösünkben 50 hektáron meggyfákat is nevelünk, ezeknek a termése adja 100%-os meggylevünk alapanyagát.
Szelektív hulladékgyűjtés a legközelebbi, erre kijelölt hulladékgyűjtő ponton, illetve saját háztartásban.
Pneumatikus préselési eljárás - A pneumatikus présgépet elsősorban a borászatban szokás alkalmazni - ez egy hosszú ideig tartó intenzív és hideg préselési technika, amelynek segítségével a gyümölcs sokkal jobban és ízgazdagabban dolgozható fel.
Prémium gyümölcsleveinket általában különböző fajtájú, mindig frissen, fáról szedett almából készítjük, amelyek zamata fajtánként eltérő, ezért termékeink ízvilága is változatosabb lehet. Emellett a gyümölcslevek íze – a borokéhoz hasonlóan – nagy mértékben függ az időjárástól, azaz a napsütéses órák számától, a napi hőingástól és a csapadékmennyiségtől. Azonban garantáljuk, hogy az esetleges ízbeli eltérésektől függetlenül, valamennyi Dér Juice ugyanolyan magas, prémium színvonalat képvisel.
Nem használunk tartósítószert, ezért kérjük, hogy a DÉR Juice gyümölcsleveket felbontás után tartsd hűtőben, és 2-3 napon belül fogyaszd el! Felbontás nélkül pedig 1,5 év gyümölcsleveink szavatossági ideje.
A Dér Juice gyümölcsleveket 0,33 literes, 0,75 literes, illetve 3 és 5 literes kiszerelésekben kínáljuk.
A derecskei alma fajtaválasztékának, ízvilágának és minőségének, valamint a kíméletesen végzett préselési eljárásunknak köszönhetően, csúcsminőségű almalevet kapunk. A Dér Juice a gyümölcstermesztés és –feldolgozás, továbbá a termékkezelés – a csomagolás és a raktározás – valamennyi folyamatára kiterjedő, úgynevezett Global G.A.P. élelmiszerbiztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, ami igazolja a „jó Mezőgazdasági Gyakorlatot”. Annak érdekében, hogy gyümölcsleveink minőségét fogyasztóink asztaláig megőrizzük, bevezettük az IFS Food Standard élelmiszerbiztonsági szabványrendszert.
Jelenleg 11 ízben kínáljuk gyümölcsleveinket: a natúr almalé mellett natúr meggy, homoktövises, gyömbéres, céklás, bergamottos, feketeribizlis, mangós, szamócás, narancsos és őszibarackos almalé szerepel a termékeink között.
Vásárlóink számára a webshopunkban feltüntetett árakat tudjuk biztosítani. Viszonteladói partnereink pedig telefonon vagy e-mailben adhatják le rendelésüket.
Gyümölcsleveinkhez nagykereskedelmi partnereinknél és webshopunkon keresztül is hozzájuthatsz.
Viszonteladóink pedig telefonon vagy e-mailben, illetve nagykereskedelmi partnereinknél adhatják le rendelésüket.