Leggyakoribb kérdéseitek

Az alábbiakban összegyűjtöttük vásárlóink leggyakoribb kérdéseit. Ha bármilyen egyéb kérdésed fölmerül, örömmel válaszolunk, fordulj hozzánk bizalommal e-mailben vagy telefonon!

Igen. A gyümölcsleveket a derecskei okoskertünkben szedett, első osztályú almákból készítjük. A DÉR Juice almafái a páratlan adottságú termőtalajnak, a különleges klímának és a folyamatos gondoskodásnak köszönhetően utánozhatatlan, prémium ízvilágú termést adnak.
Szelektív hulladékgyűjtés, a legközelebbi, erre kijelölt hulladékgyűjtő ponton, illetve saját háztartásban.
Pneumatikus préselési eljárás - A pneumatikus présgépet elsősorban a borászatban szokás alkalmazni - ez egy hosszú ideig tartó intenzív és hideg préselési technika, melynek segítségével a gyümölcs sokkal jobban és ízgazdagabban dolgozható fel.
Prémium gyümölcsleveinket általában három különböző fajtájú, mindig frissen szedett, első osztályú almából készítjük, amelyek zamata fajtánként eltérő, ezért termékeink ízvilága is változatosabb lehet. Emellett a gyümölcslevek íze – a borokéhoz hasonlóan – nagy mértékben függ az időjárástól, azaz a napsütéses órák számától és a csapadékmennyiségtől. Azonban garantáljuk, hogy az esetleges ízbeli eltérésektől függetlenül, valamennyi Dér Juice ugyanolyan magas, prémium színvonalat képvisel.
Nem használunk tartósítószert, ezért kérjük, hogy a DÉR Juice gyümölcsleveket felbontás után tartsd hűtőben, és 2-3 napon belül fogyaszd el! Felbontás nélkül pedig 1,5 év gyümölcsleveink szavatossági ideje.
A Dér Juice gyümölcsleveket 0,33 literes, 0,75 literes, illetve 3 és 5 literes mennyiségben kínáljuk.
A derecskei alma fajtaválasztékának, ízvilágának és minőségének, valamint a kíméletesen végzett préselési eljárásunknak köszönhetően, csúcsminőségű almalevet kapunk. A Dér Juice a gyümölcstermesztés és –feldolgozás, továbbá a termékkezelés – a csomagolás és a raktározás – valamennyi folyamatára kiterjedő, úgynevezett Global G.A.P. élelmiszerbiztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, ami igazolja a „jó Mezőgazdasági Gyakorlatot”. Annak érdekében, hogy gyümölcsleveink minőségét fogyasztóink asztaláig megőrizzük, bevezettük az IFS Food Standard élelmiszerbiztonsági szabványrendszert.
Jelenleg 8 ízben kínáljuk gyümölcsleveinket: a natúr almalé mellett meggy, homoktövis, gyömbér, cékla, bergamott, feketeribizli és őszibarack ízesítéssel készítjük a DÉR Juice-t.
Vásárlóink számára a webshopunkban feltüntetett árakat tudjuk biztosítani. Viszonteladói partnereink pedig telefonon vagy e-mailben adhatják le rendelésüket.
Gyümölcsleveinkhez nagykereskedelmi partnereinknél és webshopunkon keresztül is hozzájuthatsz.
Viszonteladóink pedig telefonon vagy e-mailben, illetve nagykereskedelmi partnereinknél adhatják le rendelésüket.