Madárbarát kert

Korszerű technológia

Környezettudatosság

Kezdőlap Fenntarthatóság

THE TIME IS NOW

Példát mutatunk a jövő technológiáira épülő okoskertünkkel, környezettudatos gazdálkodásunkkal és persze az egészségtől kicsattanó gyümölcseinkkel.

A DÉR Juice gyümölcsei a természettel és a technológiai adottságokkal összhangban nevelkednek. A munkálatokba pedig az 1400 madárodúnk lakói is besegítenek, hiszen madárbarát kert vagyunk. Méghozzá hivatalosan. Télen etetjük, nyáron itatjuk őket, a madárodúkat pedig úgy alakítjuk ki, hogy biztonságos lakhelyül szolgáljanak.

Mindezt átláthatóságunkkal bizonyítjuk. Te is bármikor eljöhetsz a kertünkbe.

Ahol a Dér Juice gyümölcsei teremnek

Valószínűleg felmerült benned a kérdés, hogy miért lesz a kertünkben megtermett gyümölcs zamatosabb, tápanyagban gazdagabb és roppanósabb, mint a társai.

Nos, a titok a technológiában és az odafigyelésben rejlik.

Jégvédő hálót használunk. Ezzel óvjuk a növényeinket a napégéstől és a jégkároktól.

A fák távolságát úgy állítottuk be, hogy a nap minél többet és minél hosszabb ideig érje. Így lesz a termés zamatos és finom.

Közel 5 millió kg termést tudunk tárolni a hűtőházban, ahol a levegő szabályozásával lassítjuk az érési folyamatokat, ezzel az alma tovább marad friss, ropogós.

Automata vezérlésű traktorok és okos öntözőberendezések segítik a munkánkat. Ennek köszönhetően 15%-kal kevesebb üzemanyagot és évente több millió liternyi vizet spórolunk a működésünk során.

A gyakorlatok lehetővé teszik, hogy fenntartsuk az egyensúlyt termesztési környezetükben, hozzáadott értéket képviseljünk a helyi közösségek számára, és hosszú távon jelentős költségmegtakarítást érjünk el, növelve a hatékonyságot és a pozitív környezeti eredményeket.

Ahol a Dér Juice gyümölcsei teremnek

Gyártási folyamat

Így készülnek a Dér Juice gyümölcsleveink

Ahol a Dér Juice gyümölcsei nevelkednek

A fák telepítését megelőzően feltettük a kérdést, hogy melyik gyümölcsök fogják a legjobban érezni magukat ezen a területen.

Kevesen tudják, hogy Derecskén a talajadottságoknak köszönhetően az alma tökéletes otthonra lel.

Mert ez a táptalaj tökéletes a lédús és ropogós gyümölcsök termeléséhez. Fáinkról felelős és szakszerű gazdálkodási gyakorlattal, hosszú távon gondoskodunk, így azok egészségesek és különlegesen jó ízvilágú gyümölcsöt teremnek. Amelyek illata átjárja az egész konyhát, amikor kitesszük a gyümölcsöskosárba.

A földet az unokáink adták kölcsön

Nagy energiát fektetünk abba, hogy megmutassuk a kicsiknek, hogyan vigyázhatnak a természetes élővilágra. A Kertpedagógia Program mellett a Mini Gyümölcsös Kalanddal az óvodásokra is gondolunk.

A hozzánk hasonló vállalkozásoknak is szeretnénk példát mutatni. A zöld fejlődést közelebb hozva szeretnénk elérni, hogy ezekre a technológiákra és eszközökre ne úri hóbortként, hanem a környezetbe és jövőnkbe való befektetésként tekintsenek.