Új helyszínen kaphatók a DÉR Juice prémium 100%-os gyümölcslevek!

Szeretnénk, ha minél több emberhez eljutna az ínycsiklandó derecskei alma íze, ezért folyamatosan keressük a lehetőségeket, hogy újabb és újabb pontokon lehessen beszerezni a DÉR Juice frissen préselt gyümölcsleveit. Örömmel jelentjük be, hogy november elejétől a MOM Parkban, a Corvin Plázában és a Győrben található Müller drogériákban is kaphatóak a Derecskei Okoskert termékei többféle ízben és kiszerelésben.

Derecskei Okoskert működésével és a DÉR Juice 100%-os gyümölcslevek előállításával az a célunk, hogy a lehető legjobb minőségű termékeket hozzuk létre, miközben a környezet védelmére és a fenntarthatóságra is ügyelünk. Nálunk ezek a célok nem zárják ki egymást, sőt, épp az teszi olyan ízletessé és egészségessé a derecskei almát és a belőle készült prémium gyümölcsleveket, hogy a legmodernebb technológiák segítségével a természettel összhangban működünk. Ez a szemléletmód nem áll meg a Derecskei Okoskertben, hanem az alapanyagok feldolgozása során is érvényesül: a Magyarországon egyedülálló innovatív eljárásoknak köszönhetően a préselés során megőrizzük a gyümölcsök biológiai értékeit és friss ízét, így se cukor, se adalékanyag, de még tartósítószer sem kerül az üvegpalackjainkba.  

Ha eddig még nem találkoztál személyesen a natúr termékeinkkel, most van egy jó hírünk! Ezentúl Budapesten a Müller egyes üzleteiben is belekóstolhatsz a derecskei ízvilágba, amely a kitűnő minőségi  derecskei talajnak, a sok napfénynek és a gondoskodásnak köszönheti egyedülállóan természetes aromáját. 

Látogass el a Müller egyes budapesti üzleteibe és válaszd a DÉR Juice frissen préselt leveit, vagy rendeld meg otthonról kényelmesen kedvenceidet a webshopunkon keresztül! 

Kosár 0
Iratkozz fel hírlevelünkre és vásárolj

10%

kedvezménnyel!