Tudtad kik a DÉR Juice gyümölcslevek megálmodói?

Többgenerációs családi együttműködés

A Dér Juice 100%-os gyümölcslevek mögött sok munka és hozzáértő szakember van, és egy család, aki az egészet megálmodta.

Egy ötlet családivá nőtte ki magát

Az egész az egykor társas vállalkozásként alapított agrárcéggel indult, ami a mezőgazdasági szövetkezetek hanyatlásakor lépett a piacra. Ebből a jó gondolatból és időzítésből évtizedek múltán egy több generáció által vezetett, családi vállalkozás lett. Szabó Imre alapítótag, a család feje, mindig meglátta a jó lehetőségeket, és mindenben előre gondolkodott.

A vállalkozás bővülésével és az idő múlásával a család újabb generációja csatlakozott be a cég mindennapjaiba, így a termelési területen 2-3 éve meg is történt a generációváltás, a kulcsfontosságú döntéseket a két generáció pedig mindig együtt hozza meg.

Az agrárcég ügyvezető igazgatója a legidősebb gyermek, Szabó Viktor lett, ő mellette vezető szerepet vállalt testvére, Séra-Szabó Veronika is, aki a család tulajdonában lévő látogatóközpontért és étteremért felel. Viktor felesége, Szabóné Karza Veronika pedig a gyümölcslevek felelőse lett.

A harmadik generáció, azaz az unokák még kicsik, de a felelősségteljes gondolkodásmódra nevelik őket, hogy felnőtt korukra ők is képviseljék ezt a vállalkozás, és saját életükben.

Értéket teremteni a megfelelő hozzáállással

A sertéságazatban is tevékenykedő család szlogenje „Mezőgazdaság hatékonyan és felelősen”, ami jól mutatja a mindig szem előtt tartott értékeket. Ezek pedig mind az állatok tartásában és táplálásában, mind a derecskei almák megtermelésében óriási szerepet játszanak.

A család előre szeret gondolkodni, és nem csak a hatékonyság miatt, hanem a saját és mások gyermekei miatt is. Fontos számukra, hogy környezetkárosítás nélkül, okos berendezések segítségével, vegyszerek és hozzáadott mesterséges anyagok nélkül, azaz felelős hozzáállásukkal úgy gazdálkodjanak, hogy a Földet megóvják a következő generációk számára.

„Elsők voltunk az országban, akik az úgynevezett fenntarthatóan intenzifikált termelési módszert alkalmaztuk, ma pedig Közép-Európa egyedülálló okoskertje a miénk.” – meséli Imre, akit mindig vállalkozó szelleműsége vitt előre.

Példamutató gyümölcslevek

Ötletek mindig lesznek a családi vállalkozásban. A derecskei okoskertben most egy digitális játszóházon dolgoznak a kertpedagógiai program kiterjesztésére, hogy még több óvodás és iskolás ismerje meg a felelős gazdálkodás fontosságát.

A prémium piacnak, az egészségtudatos fogyasztóknak szól a derecskei okoskert minden mozzanata, és az innen kikerülő Dér Juice gyümölcslevek is. A család felelős kertművelése, a nyitott, azaz bárki által látogatható okoskertjük, az iskolai és munka jóléti programjuk mind a fenntarthatóság elvét követik.

Derecskéről, az okoskertből származó, prémium Dér Juice gyümölcslevek épp ezért nemcsak ízélményt és rengeteg vitamint adnak, hanem egy szemléletet is, amit érdemes követni.

Kosár 0

Iratkozz fel hírlevelünkre és vásárolj

10%

kedvezménnyel!