Top 5 szilveszteri programajánlat a Hajdúságban

Nem akarod otthon tölteni a szilveszter estét, de még nincs ötleted, hova menjetek? Otthonunk, a Derecskei Gyümölcsös mellett található Almavirág Étterem izgalmas szilveszteri programokkal vár, de a Hajdúság más városaiban is rengeteg esemény közül válogathatnak a szilveszterezők. Összegyűjtöttünk pár kevésbé szokványos szilveszteri programot inspirációként!

Van egy mondás, miszerint amilyen az új év első napja, olyan lesz az egész év is. Habár mi a DÉR Juice-nál nem hiszünk a babonákban, szeretjük megünnepelni az olyan fontos eseményeket, mint például a szüret vagy a szilveszter. Ezért az Almavirág Étteremben ünnepi gálavacsorával várjuk vendégeinket Derecskén, ám a Hajdúság más városaiban is lesznek izgalmas szilveszteri programok. Mutatjuk, nekünk melyek a legszimpatikusabbak.

Pálma Szilveszter

December 31-én este vár a debreceni Pálma Étterem! Ez nemcsak azt jelenti, hogy a város egyik legkiválóbb menüjét szolgálják fel szilveszteri köntösben, hanem izgalmas koktél kreációkkal és egy igazi sztárfellépővel készülnek! Az ünnepi tételek között szerepel a szerencsehozó pácolt malacfül, de nyúlragut és borjúpaprikást is lehet választani az étlapról, végezetül pedig egy ízletes desszerttel lehet lezárni az év utolsó vacsoráját. Ígéretük szerint Simon Robi koktélkülönlegességeiből sem lesz hiány, de spiritekre és egyéb izgalmas tételekre is lehet számítani az este folyamán. Az újévköszöntő party fénypontja Fonogram-díjas díva, Radics Gigi fellépése lesz. Pörgős slágerek és lassú melódiák egyaránt felcsendülnek majd az aranytorkú énekesnő előadásában ezen a szilveszter estén.

Szilveszteri gálavacsora az Almavirág Étteremben

Finom ételek, italok, tombola és éjféli tűzijáték – így köszönti majd a DÉR Juice 2020-at az Almavirág Étteremben. Az este folyamán vendégeink a svédasztalos gálavacsora 30 fogásos kínálatából válogathatnak, amit Rédai Attila séf és csapata készít el, így garantáltan ínycsiklandó falatokra lehet számítani. A DÉR Juice frissen préselt almalé és más gyümölcslevek mellett természetesen lesz pezsgő és egyéb alkoholos italok közül is lehet választani. A szilveszteri program része a tűzijáték és a tombola. A hangulatot a 4 for Dance táncbemutatója alapozza meg, majd az este folyamán Tóth Bence zenél. Finom ételek, kellemes hangulat, szórakozás – mi másra lenne szükség szilveszterkor? Ha szeretnéd az Almavirág Étteremben ünnepelni az Újévet, bővebb információt a szilveszteri program részleteiről és az asztalfoglalásról ezen az oldalon találsz.

Ahol a sztárvendég Bereczki Zoltán

Számtalan szilveszteri program várja az érdeklődőket az egész országban, így Debrecenben is, de nem mindenhol lesznek olyan sztárvendégek, mint Bereczki Zoltán! A színész-énekes a debreceni Lycium Hotelben fogja kezdeni a 2020-as évet, ahol a gálavacsora mellett latin táncshow, gyerekparti és tombola szórakoztatja majd a közönséget. 

Óévbúcsúztató csergetés Hajdúszoboszló főterén
A csergetés talán az egyik legrégebbi ismert szilveszteri program: a hagyományok szerint 1559-es éve volt az első, amikor december 31-én kolompszóval és ostorpattogtatással ijesztették el a “Szoboszlót” fenyegető török hadsereget. Az évszázados szokás így egyszerre az évszázadokkal ezelőtti eseményre való emlékezés és az Újév köszöntésének bevett módja. A „gonosz erőket” ilyenkor hagyományos attrakciókkal és modern látványosságokkal űzik el, emellett koncertek és tűzijáték is szórakoztatják a résztvevőket. 

Funky Szilveszter Hajdúszoboszlón

2019 utolsó napján Hajdúszoboszlón az Nr.8. Étteremben megidézik a Studio 54 hangulatát! A ‘70-es évek legendás klubjának szellemiségében a diszkóé lesz a főszerep, de persze az isteni ételek sem maradhatnak el a szilveszteri programajánlatból. A korlátlan étel- és italfogyasztás keretében a svédasztalos kínálat sokszínű fogásaiból lehet ízlés szerint falatozni. A klasszikus húsos fogások mellett az előételek között találni hummuszt és padlizsánkrémet, így a vegetáriánusok és azok sem maradnak ki az ünneplésből, akik már az új évre készülve figyelnek a vonalaikra. Éjfél után aztán a tradicionális szilveszteri ételek kerülnek terítékre, hogy ne a lencsefőzeléken vagy a malackocsonyán múljon a bőség 2020-ban.

Ünnepeld idén az Újévet a Hajdúságban! Válogass az izgalmas szilveszteri programok közül, és reméljük, hogy találkozunk az Almavirág Étteremben! Ha pedig nem így lenne, boldog és sikerekben gazdag új esztendőt kíván a DÉR Juice!

Szólj hozzá!

Kosár 0

Iratkozz fel hírlevelünkre és vásárolj

10%

kedvezménnyel!