Miért vagyunk a gyümölcslevek példaképei?

Mitől olyan különlegesek a DÉR Juice gyümölcslevek? A bennük lévő kiváló gyümölcsöktől és a törődéstől, amivel készítjük őket.

Csak gyümölcslé és semmi más

A DÉR Juice gyümölcslevekben nem találsz hozzáadott, mesterséges anyagokat, stabilizátorokat és plusz vizet sem, mivel minden palackban csakis első osztályú, frissen préselt gyümölcsök leve vár rád. Nem csoda, hogy a DÉR Juice a gyümölcslevek példaképe lehet.

Régi élmények újra

Egy palack gyümölcslevünk olyan élményt nyújt, mint amikor gyerekkorunkban beleharaptunk a frissen leszedett gyümölcsökbe a nyári melegben, a napon lepirultan, egy teljes napos játék után elpilledten. Olyan érzés és ízvilág ez, amit más nem tud nyújtani, csakis a 100% gyümölcs: zamatos, lédús, tápláló, ínycsiklandozó.

Kedvencünk az alma

A Derecskei okoskertben termelt almákból készül almalevünk. A környezettudatos gazdaságban az okos eszközöknek és a szakértő gazdálkodóknak köszönhetően olyan vitamintartalmú almák teremnek, amikkel bizony nem lehet akárhol találkozni. Palackjainkba erről az egyedülálló helyről származó gyümölcsök, csakis hazai almák kerülnek.

Szeretettel teli gondoskodás

Az okoskertben megtermett  almákat frissen préseljük le, és reméljük, hogy minden üvegünkben érződik egy kicsit a derecskei melengető napsütés, a hozzáértő gondoskodás, és az, hogy igazi szeretettel indítjuk útjára megtelt palackjainkat.

Éppen ezért különleges érzés gyümölcslevünket fogyasztani, ami szinte olyan, mintha egy ropogós, illatos almába harapnánk bele minden alkalommal.

Próbáld ki!

Kosár 0
Iratkozz fel hírlevelünkre és vásárolj

10%

kedvezménnyel!