Miért a DÉR Juice 100% gyümölcslét válasszam? – Most válaszolunk!

A DÉR Juice prémium gyümölcslevek egytől-egyig 100%-osak. De mit is jelent az, hogy 100%-os egy gyümölcslé?
Gyümölcsleveink sem cukrot, sem aromát, sem színezőanyagot, sőt, még vizet sem tartalmaznak. Kizárólag finom és roppanós gyümölcsök kerülnek az üveg palackokba. A gyümölcsleveket pneumatikus membrán présekkel állítjuk elő. Tesszük ezt azért, mert így a levegő teljes kizárásával tudjuk kinyerni a gyümölcslevet – a biológiai értékek és a friss íz megőrzése mellett.

Honnan tudhatjuk, hogy egy gyümölcslé valóban 100%-os?
Minden alkalommal, amikor gyümölcslét vásárolunk, érdemes a doboz vagy az üveg hátulján lévő leírás alapján tájékozódni. Amennyiben itt azt olvassuk, hogy gyümölcs koncentrátumból készült, az már nem a gyümölcs 100 % természetes alkotóelemeit tartalmazza. Ilyen esetben hozzáadják a kivont vizet, aromát, ízfokozókat, cukrot és egyéb tartósító anyagokat, állagjavítókat. 
Az elterjedt gyakorlat szerint a hazai gyümölcsleveket korábban gyártott sűrítményekből hígítják, ahol az alapanyag eredetét (nyomon követhetőségét) és minőségét nehéz hitelt érdemlően igazolni, garantálni.
Ha az elnevezésben a „gyümölcsital” vagy a gyümölcs nevét követő „ízű” szócskát olvassuk, azok a gyümölcslevek valójában nem 100%-osak. Keressük a címkéken a „velő” és a „püré” szavakat. Azok bizonyosan a gyümölcstartalom 100%-ra vonatkoznak. Viszont kibontás után ezek a gyümölcslevek gyorsan fogyasztandók, hiszen nincs benne semmi, ami megakadályozná az erjedésnek való indulását.
Mint régen a nagymamáink is a befőtteket alacsony hőmérsékleten pasztőrözték, mi a Dér Juice-nál is ezt tesszük a gyümölcsleveinkkel, hogy minőségileg még hosszú ideig az üvegbe zárva is frissek maradjanak.
A DÉR Juice gyümölcslevek valóban 100% gyümölcsből készülnek, hozzáadott anyagok nélkül. Ezt gyümölcsleveink címkéin is feltüntetjük, hiszen mind a 8 ízünk frissen préselt, pasztőrözött, rostos 100% gyümölcslé. Webshopunkban is mind elérhető: www.derjuice.hu

Mitől frissen préselt a DÉR Juice gyümölcslé?
A frissen préselt nálunk azt jelenti, hogy – tárolási kapacitásunknak köszönhetően – a termékeinket egész évben friss gyümölcsökből készítjük.
Termékünk hosszantartó hidegen préselt technológiával készül, melynek segítségével meg tudjuk őrizni a gyümölcs frissességét és beltartalmi értékét.

A DÉR Juice gyümölcslevek fáról szedett friss, ropogós, saját ültetvényinkből származó almából és nem léalmából készülnek. Mindezt teljes átláthatóságunkkal garantáljuk. Fogyasztóink eljöhetnek hozzánk és megnézhetik az almafákat, működésünket, és megbizonyosodhatnak arról, hogy a DÉR Juice-ban használt alma valóban különleges.
A magas minőség érződik minden kortyban, az eredmény egy prémium, utánozhatatlan ízvilág.

Mi az a léalma?
A léalma olyan fáról leesett, nem friss, nem roppanós alma, amelyet közvetlen fogyasztásra már nem használnak fel.  

Miért drágább a DÉR Juice 100% gyümölcslé, mint a többi?
A termék árából következtethetünk az abban használt alapanyagok minőségére. A minőségi alma ára magasabb, mint a léalma. 
A DÉR Juice nem véletlenül kapta „A gyümölcslevek példaképe” elnevezést. Ízeinket kóstolva egy valóban prémium, 100%-os gyümölcslével találkozhatunk, mely egyedülálló mind kategóriájában, mind textúrájában. www.derjuice.hu

Kosár 0
Iratkozz fel hírlevelünkre és vásárolj

10%

kedvezménnyel!