Karácsonyi jótékonykodás? Nézd meg, hogy mi a DÉR Juice-nál, hogy segítünk

A karácsony a szeretet ünnepe, amikor szorgosan dolgozunk azon, hogy kedves, hasznos és szép ajándékokkal lepjük meg a hozzánk közel állókat. A szeretetet azonban tágabb környezetünkben is gyakorolhatjuk, és jótékonykodással segíthetünk azoknak, akiknek nálunk kevesebb jutott. A DÉR Juice-nál ezért gyűjtést szervezünk, amivel a Nem Adom Fel Együttes énekeseit támogatjuk, hogy kiadhassák saját lemezüket. A kezdeményezéshez te is csatlakozhatsz, ha vásárolsz a webshopunkban elérhető 100 Ft-os kuponokból!

Karácsonyi adakozás

A karácsony az ajándékokról, fáról, ünnepi ételekről és italokról szól. Az év legmeghittebb néhány napja ez, amit azonban nem mindenki tud ilyen bőségben eltölteni. A karácsony a családtagok és barátok megajándékozásán túl a jótékonykodásról is szól, amikor lehetőségeinkhez mérten olyanoknak is adunk, akik valamiben hiányt szenvednek. Rengeteg lehetőség van ma már a jótékonykodásra – lehet megunt vagy feleslegessé vált tárgyakat, játékokat, ruhákat adományozni, cipősdoboznyi élelmiszer csomagokat lehet küldeni gyerekeknek, vagy egyszerűen pénzadományt is fel lehet ajánlani. 

DÉR Juice-nál fontos számunkra a jótékonykodás, mások segítése, így már a szeptemberi szüreti fesztiválon is jótékony célra ajánlottuk fel a Fuss a csősz elől! elnevezésű futóverseny nevezési díjait. Idén karácsonykor a webshopunkon keresztül tesszük lehetővé az adakozást, ráadásul nemcsak ebben az egy hónapban, hanem decembertől egészen jövő év februárjáig lehetőséged van támogatni egy jó ügyet: a Nem Adom Fel Együttes három szólistájának, Vaskó Marcsinak, Nagy Krisztának és Zakál Zolinak szeretnénk segíteni azáltal, hogy a szólólemezük megvalósulásához gyűjtünk pénzt. Így bárki hozzájárulhat nagy álmuk megvalósításához.

Mi az a Nem Adom Fel Együttes és kik a tagjai?

Az idén 20 éves NEMADOMFEL Együttes a Down Alapítvány Művészeti Műhelyéből nőtte ki magát egykor, és mára az ország ismert társulatává vált, amelyben sérült emberek számára nyílik lehetőség, hogy a nagyközönségnek is bemutassák kiemelkedő tehetségüket. A Nem Adom Fel Együttes tagjai között mozgássérültek, értelmileg akadályozott és látássérült előadók is vannak, akik a színpadon tehetségükkel tűnhetnek ki a tömegből. Hátrányos helyzetük nem állítja meg őket abban, hogy a legmagasabb szinten műveljék azt, amit szeretnek: ismert zenészek kíséretében, professzionális fény- és hangtechnikával lépnek fel koncertjeiken, amelyek helyszíne nemcsak Magyarország, de jártak már többfelé a világon, így Erdélyben, Németországban, Svájcban és még a Nagy Fal túloldalára, Kínába is eljutottak. 

Forrás: https://www.facebook.com/nemadomfel/photos/a.208557352597387/554042684715517/?type=1&theater

Jótékonykodás a DÉR Juice-szal

Most Kiss Barna zenész döntött úgy, hogy születésnapja alkalmából az Együttes három szólistájának rendez adománygyűjtést, hogy a jótékonykodásra nyitott emberek együttesen összeadják azt az ötszázezer forintot, ami hármójuk saját CD-jének kiadásához szükséges. „Gyakran gondolkodás nélkül költünk cigire, csokira, sörre, mekire, fagyira, mozira… Az egyik helyett most készülhetne sérült énekeseknek szólólemez” – hívja fel figyelmünket Kiss Barna arra, hogy nem kell dúsgazdagnak lenni ahhoz, hogy valaki jótékonykodjon. Oldalán kiemeli, hogy már száz forint is hozzátehet ahhoz, hogy megvalósuljon egy álom. 

Ennek szellemében mi is csatlakozunk az adománygyűjtéshez, oldalunkon pedig bárki részt vehet a gyűjtésben. A weboldalunkon létrehoztunk egy külön terméket, egy 100 Ft-os kupont, aminek összege a három fiatal, Vaskó Marcsi, Nagy Kriszta és Zakál Zoli lemezének kiadására megy. A kuponból tetszés szerinti mennyiséget lehet vásárolni, és nem feltétele, hogy frissen préselt gyümölcslé is kerüljön a kosaradba, ebből fakadóan pedig nincs szállítási költsége sem. 2020. február végéig van lehetőség oldalunkon a jótékonykodásra, a gyűjtés végét követően pedig egy koncerttel egybekötött záróeseményen adjuk át az énekeseknek a befolyt összeget. 

Jótékonykodj egyszerűen, a kanapédon ülve támogasd a Nem Adom Fel Együttes három tagját a DÉR Juice webshopon keresztül megvásárolt kuponokkal, hogy valóra váljon régi vágyuk, egy-egy saját szólólemez!

Kosár 0
Iratkozz fel hírlevelünkre és vásárolj

10%

kedvezménnyel!