Izgalmas narancsos receptek DÉR Juice-szal

Mi imádjuk a narancs ízét. Ezért döntöttünk úgy, hogy kertünk egészségtől kicsattanó almáinak zamatát legújabb termékünkben valódi, rostokban gazdag narancslével párosítjuk. A végeredmény pedig egy eddig példa nélküli gyümölcslé lett, amely karakteres narancs ízével és simogatóan lágy textúrájával mindenkit elvarázsol.

A DÉR Juice Narancslé almával pohárból szürcsölve is nagyon finom. Erről talán már te is meggyőződtél. De azt tudtad, hogy segítségével különböző ételeket is készíthetsz? Most bemutatjuk, a mi kedvenc receptjeinket, amelyeket új termékünkkel tettünk ellenállhatatlanul narancsossá.

Narancsos sült zabkása

Ha szeretnéd ínycsiklandozó és tartalmas reggelivel indítani a napot, ezt a szuper sült zabkását neked ajánljuk!

Elkészítése:

Keverj össze egy tálban 2 tojást50 ml juharszirupot1,5 dl DÉR Juice almás narancslevet1 evőkanál olvasztott vajat3 dl tejet és fél evőkanál vaníliakivonatot! A keverékhez adj hozzá 250 gramm zabpelyhetegy csipet sót, egy teáskanál sütőport és kettő darabokra vágott almát! Töltsd a masszát egy kivajazott, 20×20 cm-es hőálló edénybe és süsd 180 fokra előmelegített sütőben körülbelül 40-50 percig, amíg a szélek aranybarnák nem lesznek és a közepe meg nem szilárdul! A zabkását kisebb adagokban, szufléformákban is elkészítheted. Ilyenkor azonban csökkentsd a sütési időt! 

Narancsos penne

Szereted a tésztaételeket? Akkor itt az ideje, hogy elkészíts egy igazi ízbombát, amelyben a narancslé édessége tökéletes harmóniába kerül a paradicsomos-baconös szósz karakteres ízvilágával.

Az elkészítéshez első lépésként dobj bele 200 gramm pennét egy fazék forrásban lévő, sós vízbe, főzd a csomagoláson megadott ideig, majd szűrd le! Amíg a tészta fő, közepes lángon, 3 evőkanálnyi olívaolajon piríts meg 10 dkg feldarabolt bacont! Amikor a bacon már ropogós, mehet bele 1 vékonyra szeletelt hagyma és 3 gerezd vékonyra szeletelt fokhagyma. Amint a hagymák megpuhultak és kaptak egy kis színt, tölts az edénybe 2,5 deciliter DÉR Juice almás narancslevet és 1,5 dl paradicsompürétSózd, borsozd, majd hevítsd forrásig és adj hozzá 80 ml tejszínt! Az így kapott szószt a tésztával összeforgatjuk, parmezánt reszelünk rá és vékonyra vágott friss bazsalikommal tálaljuk.

Narancsos salátaöntet

Adj új életet kedvenc salátádnak ezzel a zamatos, mediterrán utazásokat idéző salátaöntettel!

Az öntet elkészítéséhez nem kell mást tenned, mint egy kisebb, jól zárható befőttesüvegben összerázni a következő hozzávalókat:

50 ml DÉR Juice Narancslé almával

50 ml olívaolaj

1 ek almaecet

½ ek citromlé

¼ tk só

1 tk mák (egész szemek)

2 tk barna nádcukor

És ez csak néhány recept, amelyben bátran kísérletezhetsz a narancs karakteres ízével és a Derecske alma édes zamatával. Te melyiket fogod kipróbálni?

Kosár 0
Iratkozz fel hírlevelünkre és vásárolj

10%

kedvezménnyel!