Hogyan lehet tökéletes a Valentin-nap?

Közeledik a Valentin-nap. Amikor fülig szerelmesek vagyunk, természetesen mindannyian azt szeretnénk, ha ezen a napon tökéletesre sikerülne az ünneplés. Nos, a hibátlan Valentin-napra nincs garancia, de van néhány ötlet a tarsolyunkban, amit te is bátran bevethetsz a siker érdekében. Ezek a mi Valentin-napi tippjeink.

Ajándékozz időt!

Mint minden emberi kapcsolatban, a szerelemben is azzal adhatunk a legtöbbet partnerünknek, ha időt töltünk vele, közös élményeket és emlékeket szerzünk. Ha van rá lehetőségetek, vegyetek ki egy szabadnapot erre a napra, maradjatok ágyban, ameddig csak szeretnétek, készítsetek együtt egy finom reggelit, és tervezzétek meg közösen a nap programját! Van egy jó hírünk azok számára is, akik szerint egyetlen nap nem elég és egyszerűen nem tudnak betelni a valentinozással. Tudtad, hogy a szerelem ünnepe akár egy teljes hétig is tarthat? Valentin-héten a szerelmesek már február 7-től kezdődően különböző tematikájú napokkal ünnepelhetik egymást:

Február 7. Rózsanap

Február 8. Felkérésnap

Február 9. Csokoládénap

Február 10. Teddy-nap

Február 11. Ígéretnap

Február 12. Ölelésnap

Február 13. Csóknap

Február 14. Valentin-nap

A Valentin-hét ötlete Indiából származik, és a napok neve sokat segít abban, hogy mivel is érdemes ünnepelni az aktuális napot. 😉

Válassz testhezálló programot!

A testreszabhatóság korát éljük, ahol a legkülönlegesebb kívánságok is teret kapnak és semmi sem kötelező. Így hát miért ne lenne ez az alapelvünk a szerelem napján is? Párod egy igazi örökmozgó? Tervezz egy kirándulást a szabadban vagy próbáljatok ki egy új sportot együtt! Mindene a wellness? Akkor irány a páros masszázs! Otthonülős típus? Elő az 1000 darabos puzzle-lel! Szentimentális alkat? Szervezd meg újra az első randitok tökéletes hasonmását! Gyakran előfordul, hogy a tervezési láz közepette, február 13-án már nem jut eszünkbe semmi eredeti. Ezt elkerülendő érdemes lehet évközben a telefonodban egy jegyzetet készíteni, és felírni minden apró ötletfoszlányt, amit a párod akarva-akaratlanul elejt arról, hogy őt mi tenné boldoggá.

A vacsorával nem lőhetsz mellé

Habár mind különbözőek vagyunk, egy dologban azonban a legtöbben hasonlítunk: kedvenc ételeinknek és italainknak nem tudunk ellenállni. Egy finom vacsorával így ezúttal sem tudsz melléfogni. Foglalj egy asztalt a kedvenc éttermetekben, rendelj házhoz egy komplett lakomát vagy szerezz be minden hozzávalót az otthoni közös főzéshez! Ha pedig megszomjaztok, bontsatok ki egy üveg zamatos DÉR Juice gyümölcslevet: a legszerelmesebb ízünk erre a hónapra a DÉR Juice almalé feketeribizlivel – egy igazán különleges páros, akárcsak ti!

Egy kis kedves apróság

Ha megfogadod a fenti tanácsokat, nem lesz szükség óriási ajándékokra ahhoz, hogy igazán kellemessé varázsold ezt a napot. Egy saját készítésű montázs a közös fotóitokból, egy kedvenc édesség vagy Valentin témájú helyi kézműves különlegesség is bőven elég ahhoz, hogy őszinte mosolyt csalj a párod arcára.

Reméljük, beindítottuk a fogaskerekeket és ötletekkel ellátva állsz a nagy nap előtt. Ha még több inspirációra lenne szükséged, akkor pedig kattints korábbi bejegyzésünkre, amelyben további Valentin-napi tippek várnak.

Kosár 0
Iratkozz fel hírlevelünkre és vásárolj

10%

kedvezménnyel!