Hétszeresen érett be a munkánk gyümölcse

Egyre több olyan kisvállalkozásra találunk rá, ahol hasonló értékrenddel dolgoznak, mint nálunk, eközben pedig a nagyobb áruházak polcain is egyre gyakrabban megtalálhatók az általunk készített DÉR Juice termékek. Most újabb partnerekkel indulnak be gyümölcsöző kapcsolatok, ezért gondoltuk, összeszedjük, melyek azok az új helyek, ahol megtalálhattok minket!  

Amikor elkezdtük gyártani gyümölcsleveinket, tudtuk, hogy olyan termékeket szeretnénk készíteni, amelyek nemcsak a finom ízekben, hanem a felelős gazdálkodás és a fenntarthatóság tekintetében is kiváló példát állítanak. Éppen ezért mindig öröm számunkra, amikor olyan partnerekkel találkozunk, akik hozzánk hasonlóan komolyan gondolják, hogy a mai világban szem előtt kell tartanunk bolygónk sorsát, és felelős módon kell eljárnunk mind az üzleti életben, mind pedig a hétköznapokban.

Örömmel jelentjük be, hogy a DÉR Juice család újra nagyobb, országszerte immár 7 új helyen is találkozhattok zamatos termékeinkkel!  Két budapesti helyszín mellett Debrecenben, Gyulán, Hódmezővásárhelyen, Siófokon és Telkiben is megjelentünk, ezért úgy gondoltuk, összeszedjük nektek azokat a helyeket, ahol megtalálhatjátok a DÉR Juice-élményt. 

Mutatjuk, merre érdemes menni, ha a helyi különlegességek mellett a mi gyümölcsösünkből származó finomságokból készült italokat is szeretnétek fogyasztani! 

1. Café Calmo – Budapest 

Ha a XVI. kerületben, a Rákosi úton járunk, a Café Calmo tökéletes hely lehet ahhoz, hogy megigyunk egy jó csésze kávét és elfogyasszunk egy helyben készített finom péksütit vagy szendvicset, mostantól viszont az élményt a DÉR Juice italaival is fokozhatjuk, hiszen immár a mi termékeink is kaphatóak a nyugodtságot és kényelmet árasztó kávézóban.

2. FALU. Delikát – Budapest 

Az V. kerületben, a Szent István körúton található a FALU. Delikát, ahol számos hazai kistermelő termékei mellett már a DÉR Juice is megtalálható. Ha egy olyan csemegeüzletben szeretnél vásárolni, ahol tudod, hogy jó helyre kerül a pénzed, mindenképp látogass el a FALU-ba!

3. Pallag Spájz – Debrecen 

A debreceni ínyencek nem véletlenül tartják nagy becsben a Pallag Spájz nevű helyet. A helyben sütött, rendkívül magas minőségű finom péksütemények, szendvicsek és saláták mellett immár a DÉR Juice termékei is hozzájárulnak a különleges ízélményhez.  

4. Black Sheep Micro Roastery & Coffee – Gyula 

A gyulai Black Sheep kávézó és konyha már évek óta szállítja a kiváló kávéélményt, de aki már járt ezen a hangulatos helyen, az ízletes házi pizzáikról is szuperlatívuszokban beszél. Büszkék vagyunk rá, rá, hogy a DÉR Juice gyümölcslevek is új otthonra leltek itt. 

5. Kalvino Coffee and Wine – Hódmezővásárhely 

Hódmezővásárhely talán legkülönlegesebb kávézójába is eljutottunk! A Kalvino Coffee a magas minőségű kávék, borok és szendvicsek otthona, mostantól pedig a lista bővül a DÉR Juice magas minőségű gyümölcsleveivel is. Aki a vásárhelyi Kálvin téren jár, ezen a helyen nem fogja csalódás érni, ha beülne egy jó frissítőre vagy kávéra!

6. Café Maran – Siófok 

Akik a Balatonon is a legjobb kávéélményt kutatják, bizonyára hallottak már a Café Maran legendájáról. A siófoki kávézóban folyamatosan legizgalmasabb kávékat pörkölik azoknak az ínyenceknek, akik különleges ízekre és élményekre vágynak. A DÉR Juice gyümölcsital-különlegességeivel pedig mostantól mi is hozzájárulunk a felfedezéshez!

7. Telki Kovászda Kézműves Pékség és Kávézó – Telki 

A Telki Kovászdában is nagyon fontosnak tartják, hogy kézműves termékeik természetes módon, csupán lisztből és vízből készült kovásszal készüljenek. Házias ízű kenyereik, süteményeik és tortáik pedig magukért beszélnek: a kézzel, szívvel és lélekkel készült finomságok olyan szintet képviselnek, amely mellé mi is büszkén állunk gyümölcsleveinkkel. 

Kosár 0
Iratkozz fel hírlevelünkre és vásárolj

10%

kedvezménnyel!