Gyere el te is a Mitiszol? Fesztiválra a Bálnába november 16-án!

Mindig is ki akartad próbálni a DÉR Juice gyümölcsleveket, de még nem volt rá lehetőséged? Akkor itt a tökéletes alkalom, hogy megkóstold natúr leveinket, amelyek Magyarország Legszebb Birtokán termett gyümölcsökből készülnek! November 16-án Budapesten a Bálnában rendezik meg a Mitiszol? Fesztivált, ahol mi is ott leszünk almaleveinkkel, ráadásul meglepetéssel készülünk azoknak, akik eljönnek és megízlelik a DÉR Juice termékeit!

Tudjuk, mit csinálsz november 16-án délután! A Bálna Budapestben leszel, ahol idén kilencedik alkalommal rendezik meg a Mitiszol? Fesztivált, amely Magyarország és a régió egyedülálló organikus, biodinamikus és natúr borkóstolója. A rendezvény célja, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, hogy „Az vagy, amit megiszol”. A borok mellett más természetes italokkal, köztük a DÉR Juice frissen préselt gyümölcsleveivel is lehetőséged lesz egy kóstoló keretében megismerkedni. Egyedülálló lehetőségről van szó, hiszen termékeinket nem találod meg a hagyományos üzletekben és hipermarketekben. 

A Mitiszol? Fesztivál szellemisége egybevág a DÉR Juice értékrendjével, hiszen a Magyarország Legszebb Birtokán termesztett gyümölcsöket a lehető legfenntarthatóbb módon termesztjük, majd a gyümölcslé előállítása során szintén egyedülállóan innovatív eljárásokat és technikákat alkalmazunk. Tudatosan állítjuk be a felhasznált víz és energia mennyiségét a Derecskei Gyümölcsösben, majd a szüreten betakarított és átválogatott gyümölcsökből pneumatikus membrán présekkel és inert gázzal állítjuk elő a DÉR Juice gyümölcsleveket. Ezáltal a levegő teljes kizárásával tudjuk kinyerni a zamatos gyümölcslevet a biológiai értékek és a friss íz megőrzése mellett, így semmilyen hozzáadott mesterséges ízfokozó, cukor vagy tartósítószer sem kerül a DÉR Juice üvegpalackjaiba. Jó a természetnek és jó neked is!

Válts jegyet – a helyszínen a kóstolás ingyenes – te is a november 16-i Mitiszol? Fesztiválra, kóstold végig a hazai termelők páratlan minőségű borait, valamint a DÉR Juice almaleveit és más gyümölcsökből készült natúr leveit. Érdemes lesz útba ejteni a standunkat, mivel a fesztiválon kapott kuponnal kedvezményesen tudsz majd webshopunkból DÉR Juice gyümölcsleveket rendelni otthonodba!

Kosár 0

Iratkozz fel hírlevelünkre és vásárolj

10%

kedvezménnyel!