Élethelyzet-gyakorlatok DÉR Juice-zal bármikor, bárkinek, bárhol

A címben szereplő általánosítás elsőre túlzónak tűnhet, hiszen melyik az a márka, ami olyan rugalmas, hogy szinte minden családi méretnek, alkalomnak vagy helyszínnek meg tudna felelni. Eljátszottunk néhány szituációval, hogy bizonyítsuk, a DÉR Juice szinte minden helyzetben helytálló döntés lehet.

Váratlanul összesereglett a banda vagy kezdőként gyerekzsúrt szerveznél?

DÉR JUICE 100% NATÚR ALMALÉ BIB 5 L

A DÉR Juice olyan többszereplős szituációkban sem hagy cserben, ahol a várt vendégek száma eléri a kritikus tömeget. Ilyenkor mindenki szeretné a meghívottak különböző igényeit megfelelően kielégíteni, amelyek közt vannak mennyiségiek és minőségiek is. Ha te nem vagy gyakorlott partiszervező, de szeretnél biztosra menni az otthoni vendéglátás terén, akkor a DÉR Juice bag in box kiszereléseit neked találtuk ki. A BIB csomagolásban található ötliteres almalé biztosan elegendő lesz majd a népes seregnek, ráadásul az alma az az alapgyümölcs, amit szinte mindenki szeret.

A mi hidegen préselt leveink ráadásul nem émelyítően édesek, hanem a friss alma természetes zamatát adják vissza. Verj csapra egy ötliteres, 100%-os natúr almalevet csupa derecskei almából, és meglátod, a közösségi élmény sem marad el!

Lehetőleg nem mennél minden nap bevásárolni, és egyébként is elkötelezett típus vagy?

DÉR JUICE 100% NATÚR GYÜMÖLCSLEVEK BIB 3 L

Vannak a kísérletező típusok, és van, aki biztosra megy: a nagy kiszereléseket az utóbbiaknak találták ki. Háromliteres natúr gyümölcsleveinket azoknak ajánljuk, akik inkább a megszokások rabjai, szeretik a minőséget, praktikumot és a jól bevált rituálékat. Ha már kóstoltad egy kisebb kiszerelésben a gyümölcsleveinket, és határozott véleményed van arról, melyik a kedvenced vagy a családod kedvence, bátran válaszd a BIB-es kiszerelést!

Extra jó hír az, hogy a natúr almán és a natúr meggylén kívül alma-cékla és alma-homoktövis kombinációkat is dobozba töltöttünk, hogy bármelyik ízt rendszeresíthesd a hűtődben!

Meghitt körülmények közt megosztanád a családdal a nagy titkot, vagy feldobnád a vasárnapi családi ebédet?

750 ML-ES DÉR JUICE 100% NATÚR GYÜMÖLCSLEVEK 

Sokszor nem kell sok, hogy különlegessé tegyünk egy szűk családi körben eltöltött estét vagy étkezést. Egy szál gyertya, egy szép virág vagy bármi, ami a szépség érzetét kelti bennünk megfelelő lehet, hogy éreztessük szeretteinkkel a törődést és az igényességet.

750 ml-es gyümölcsleveinket az illúzióromboló műanyag helyett igényes üvegpalackba töltöttük, hogy ezzel is kifejezzük igényességünket és a minőség iránti tiszteletünket. Meghitt pillanatokhoz, ünnepi fogásokhoz, bensőséges, őszinte beszélgetésekhez ajánljuk ezt az esztétikus kiszerelést! 

A legjobb oldaladat mutatnád az első randin, vagy minden érzékszerveddel töltekeznél az énidőd alatt?

330 ML-ES DÉR JUICE 100% NATÚR GYÜMÖLCSLEVEK

Tegyük fel, randid lesz, de nem tudjátok, hová menjetek. Szeretnéd röviden, frappánsan kifejezni, mit is gondolsz az életről, hogy ez már ne legyen téma köztetek? Válassz a közeledben olyan helyet, ahol DÉR Juice-t kapni, rendelj is egy kisüvegest a kedvenc ízedben, így mindent elmondtál arról, milyen vagy, mit gondolsz és hogyan élsz.

A 330 ml-es gyümölcsleveink ízléses, fenntartható és kézbe simuló csomagolása, és a bennük lévő prémium, hidegen préselt, szikrázó színű gyümölcslé azoknak való, akik a legjobbat szeretnék maguknak és a bolygónak, akik minden téren igényesek, legyen az étel, ital vagy párkapcsolat.

Még keresed önmagad vagy épp, hogy a sokszínűség és a mindenre nyitottság a te fegyvered?

DÉR JUICE VEGYES KARTONOK

Egyik nap a vad, piros Ferrari, másnap egy klasszikus Ford? Nem kell ugyanolyannak lenni, ha lehetünk színesek is! Vegyes kartonjainkat azoknak állítottuk össze, akik bármikor mernek a véleményükön változtatni, akik élvezik az élet bohém sokszínűségét, nyitottak az újdonságokra és kerülik az unalmat.

Csomagjainkat az örök gyermeki kíváncsiság inspirálta, hiszen mi is így élünk és működünk a DÉR-nél: kísérletezve, nyitottan a természet ezer ízére.

Kosár 0

Iratkozz fel hírlevelünkre és vásárolj

10%

kedvezménnyel!