Ünnepek bíborban

A karácsonyi ünnepek közeledtével, a munkával teli hétköznapok kiegészülnek az ünnepi készülődéssel. Sok a tennivaló, hosszú a lista: lótás-futás a tökéletes ajándékokért, a lakás kitakarítása, az ünnepi családlátogatások megszervezése, az elvárt nagyüzemi sütés és a többi… Bár ezek elsőre hálás feladatoknak tűnnek, azért csak FELADATOK, amelyekhez pedig energia kell! 

Az ünnepi hercehurca biztosan belőled is sokat kivesz. Mindenki a karácsony körüli pár nap tökéletességén dolgozik, miközben elfelejti, hogy a megelőző hetek is épp annyira fontosak lehetnek. 

Mi szentül hiszünk benne, hogy nem kell sokkal több a tudatos étel- és italbevitelnél, hogy ezek a rákészülő hetek és napok is kellemesebben teljenek. A mi kedvenc vitaminbombánk: a CÉKLA. Ez a zöldség energiával tölti fel a szervezetedet a téli hónapokban is. 

Tudtad, hogy a céklában lévő tápanyagok felszívódását megkönnyítheted, ha lé formájában fogyasztod? Az sem lehet akadály, ha gondod van a cékla ízével! Ebben az esetben a DÉR Juice céklalé almával szuper választás lesz. És miért ajánljuk éppen ezt?

Mindjárt mondjuk, de előtte vegyük sorra a teendőket!

Nagytakarítás

FÁRADTSÁG, IZOMMUNKA, GÖRNYEDÉS, SUVICKOLÁS. 

Egy alapos takarítás bizony felér egy izzasztó edzéssel is, csak itt nem súlyokat emelgetsz, hanem a felmosóvödröt. Egy intenzív ablakmosás után nem ritka az izomgyulladás, a nagy adag porszívózás pedig hátfájáshoz is vezethet. Jó, ha tudod, hogy a céklát élsportolóknak is javasolják. A benne rejlő nitrátok ugyanis tágítják az ereket, fokozzák az izmok oxigénellátását, és csökkentik a vérnyomást. Így a sportolók keményebben és hosszabb ideig edzhetnek anélkül, hogy kifáradnának.

Takarítás előtt tehát érdemes feltankolni egy kis céklalével. Ha pedig ez a lépés kimaradt, a tisztogatás után sem árthat egy üveg belőle, hiszen a színét adó természetes pigmentek erős gyulladáscsökkentő hatásúak, így gyorsabban regenerálódhatsz a karácsonyi pörgés után. Ez a bíborszínű zöldség pedig a szervezetedet is kitakarítja, hiszen a cékla támogatja a méregtelenítést.

Szervezés

TERVEZÉS, AGYMUNKA, MATEK, MENTÁLIS JÓLÉT. 

Ki, mikor érkezik, hol szerezzük be legolcsóbban a fát, ki hozza el az unokatestvéreket, mikor kell postára adni a képeslapokat, hogy időben odaérjenek, mikor zárnak a boltok ilyenkor? Hogy minden klappoljon az ünnepek alatt, ehhez hasonló szervezési kérdések sűrűsödhetnek össze az agyadban. A sietségben memóriád próbára van téve. Ilyenkor sem árthat egy pohár céklalé. Egyszerű a képlet – a cékla segíti a jobb véráramlást, ami pedig az agyműködést serkenti. 

Egy pohár céklalével sokat teszel agyad egészségének és jó működésének fenntartásáért. A legjobb hatást egyébként akkor éred el, ha testedzést is végzel mellé.

Sütés-főzés

ÁLLÓKÉPESSÉG, MONOTONITÁS, ÖNMEGTARTÓZTATÁS. 

A szeretet ünnepéhez közeledve többet sertepertélsz a konyhában? Ez normális, hiszen az étel az egyik legszuperebb szeretetnyelv. De mindezt valahogyan úgy szeretnéd, hogy ne ess lépten-nyomon kísértésbe?  A cékla ebben a szituban is bölcs társ lehet. Az állóképesség javítása a cékla nitráttartalmának, keringést serkentő hatásának köszönhetően sima ügy lesz, így megállíthatatlan leszel a konyhában.

A céklának emellett alacsony a kalória- és magas a víztartalma, a rostok pedig segítenek növelni a teltségérzetet és csökkenteni az étvágyat. Ha kreatív formában vagy, a céklát bátran kombinálhatod gyümölcsökkel. Készíthetsz otthon céklalevet is, csak ügyelj a tökéletes alapanyagra és a tartósításra! Ha ilyesmire most nincs időd, akkor pedig szerezd be a DÉR Juice cékla-almát, és bízd ránk a munka nehezét!

Ajándékbeszerzés 

ENERGIA, KREATIVITÁS, IGÉNYESSÉG. 

A tökéletes ajándékot megtalálni sokszor olyan nehéz, mint a tökéletes társat. Sokan meg sem próbálják, így választanak valami kötelezőt, valami feleslegeset vagy elcsépeltet. Mi lenne, ha ebben az amúgy is furcsa helyzetben a legértékesebbet ajándékoznád szeretteidnek idén karácsonyra: AZ EGÉSZSÉGET? 

Válassz egyet a DÉR Juice csomagjaiból, és ezzel máris sokkal többet adsz, mint gondolnád! A gyümölcsök és zöldségek természetes energiáját, pótolhatatlan vitaminokat, törődést, gondoskodást, szaktudást, kreativitást és igényességet. És ehhez a plázába sem kell betenni a lábad, hiszen a webshop segítségével otthonról is kiválaszthatod a megfelelő kombinációt. 

Valahogyan így képzeljük az ünnepeket mi, a DÉR Juice-nál: egészségesen, nyugodtan, bíborban. 🙂

Boldog karácsonyt!

Kosár 0

Iratkozz fel hírlevelünkre és vásárolj

10%

kedvezménnyel!