5+1 nagyszerű applikáció, ami minden nő életét megkönnyíti

Vannak hátrányaik, de az okostelefonok nagyban meg is tudják könnyíteni az életet: számtalan telefonos alkalmazás létezik, amelyek a nők mindennapjaiban nyújtanak segítséget. Legyen szó a pénzügyekről, főzésről vagy elalvásról, mindenre lehet találni applikációt. Összegyűjtöttük a DÉR Juice kedvenceit, amelyek megkönnyíthetik a hölgyek életét.

A modern élet számtalan kihívást tartogat egy nő számára, többféle szerepben kell helytállnia, nagyfokú szervezettségre van ahhoz szükség, hogy minden fronton egyszerre meg tudjon felelni. Bár az okostelefonok nem mindig vannak a legjobb hatással az ember életére, a tudatos használatuk azt is jelenti, hogy az általuk biztosított lehetőségeket a javunkra fordítjuk. Több appot is kifejlesztettek már, amelyek kifejezetten a nők segítségére sietnek a mindennapokban. Összegyűjtöttük a DÉR Juice kedvenc applikációit, a ciklusnaptártól az otthoni edzést segítő alkalmazásokig. 

1. Menstruációs Naptár Flo

Egyértelműen a leghasznosabb applikáció nőknek az okostelefonra készített ciklusnaptár – számtalan elérhető, több kifejezetten hasznos is van közöttük, de az egyik legjobb a Menstruációs Naptár Flo applikáció. Az angol nyelvű alkalmazásban lehetőség van a ciklus követésére, ami alapján a mesterséges intelligenciát használó Flo előrejelzi az ovulációt, és a teherbeesésre alkalmas napokat is kikalkulálja. A menstruációs, ovulációs és termékenységi naptár kontrollt ad a kezedbe a tested fölött, emellett a PMS tüneteit is naplózni lehet, így teljes képet kaphatsz a ciklusodról. 

2. Koin

Szintén a praktikum kerül előtérbe a Koinnál, aminek lényege, hogy egyetlen applikáción belül tudod követni a család pénzügyeit, a kiadásoktól a bevételekig, így nem kell az ósdi füzetes megoldással bajlódnod. A Koin által készített diagramok segítségével sokkal könnyebben átlátod, mire ment el a pénz, ezáltal tudatosan szervezheted meg a család pénzügyeinek irányítását.

3. Nosalty 

Magyarország legnagyobb receptoldala már nemcsak weben érhető el, hanem applikáció formájában telefonon is egyszerűen és gyorsan lehet böngészni az ételek között. Nagyon nagy segítséget nyújt, ha éppen nem tudod mit készíts vacsorára vagy inspirációra van szükséged a hétvégi ebédhez. A legjobb, hogy az alkalmazás része egy bevásárlólista, így a boltban azonnal tudod mire van szükséged, és biztosan egy hozzávaló sem marad ki. 

4. Daily Water

hidratálás az egyik legegyszerűbb dolog, amit megtehetsz a jó közérzetért, ám a sok napi feladat között könnyű megfeledkezni róla. A Daily Water alkalmazás segít, hogy nyomon tudd követni, mennyi vizet ittál, és hány pohárral kell még elfogyasztanod ahhoz, hogy meglegyen az optimális napi mennyiség. Emellett nyugodtan megihatsz egy-két pohár frissen préselt DÉR Juice natúr gyümölcslevet, ami nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot, tartósítószert vagy cukrot, és a finom ízét mind a derecskei gyümölcsösben növekedett almák teszik olyan ízletessé. 

5. 30 Day Fitness: Otthoni edzés

Nem mindig van arra időd, hogy elmenj edzeni, de nem tudod otthon hogyan is láss hozzá a gyakorlatokhoz? Számtalan fitnesz applikáció segít abban, hogy semmi se álljon az utadba a tökéletes forma elérésben. Az App Store-ban és a Google Play áruházban, az egészség és fitnesz kategóriában kiemelt helyen szerepel a 30 Day Fitness, nem véletlenül. Kihívások, és személyre szabott napi edzések közül válogathatsz, miközben a feladatok pontos kivitelezésének módjáról is részletes útmutatót kapsz.

+1) Relax Melodies: Sleep Sounds

Régebben külön gépeket kellett annak vennie, aki a természet hangjaira akart elaludni, ma már azonban ez néhány gombnyomással lehetséges a telefonunkon. A Relax Melodies még többet is kínál ennél, mivel a vízesés, a tűz vagy a villámlás hangja mellett képes egyéb lágy dallamokat is lejátszani. A kellemes hangok nemcsak az elalvást teszik könnyebbé, de az ébredés is gördülékenyebben fog menni, ha az ébresztőóra éles hangja helyett ezekre kelsz.

Töltsd le a leghasznosabb applikációkat a DÉR Juice ajánlásával, amelyek minden nő hétköznapjait megkönnyítik!

Kosár 0
Iratkozz fel hírlevelünkre és vásárolj

10%

kedvezménnyel!