5 TIPP, hogyan használd fel a DÉR Juice üvegeket

Az üveges DÉR Juice-ok nem véletlenül nagyon népszerűek: a kisüveges tökéletes útitárs, ha arra van szükség, praktikus, mert pontosan megtölt egy nagyobb üdítős poharat, és ha megosztanád valakivel, akkor a 0,75l-es változatokkal ezt is megteheted. De mihez kezdj ezekkel a szép formavilágú üvegekkel, ha kiürülnek? Íme néhány tipp!

1. MARADJON, AZ, AMI

A legegyszerűbb megoldás, hogy a kiürült üvegben továbbra is folyadékot tartasz, amit magaddal tudsz vinni, vagy el tudsz készíteni benne egy jó adag szörpöt, jegesteát. Ha a nagy kiszerelésű (3 literes) DÉR Juice-okból raktározol be otthon, akkor kiválóan lehet az üres üvegekben ízeket mixelni, de kezelhető formában tudod az ebédhez is felszolgálni. 

De itt valószínűleg nem fog megállni a DÉR Juice üveg-készleted. 

2. A KONYHA DÍSZE

Kis kreativitással a polc díszévé és egyben a konyha hasznos tagjává változtathatod az üvegeket. Ugyanis az ízesített ecetek és olajok nem csak remekül néznek ki, de abszolút nélkülözhetetlenné is tudnak válni. Mindennek az alapja a jó minőségű olíva olaj vagy ecet. Kedvencek között biztosan ott lesz a fokhagymás-bazsalikomos vagy az öt borsos, a kakukkfüves, de persze bármivel lehet próbálkozni olaj-fronton. Az ecet esetében a fügés felülmúlhatatlan, a tárkonyecet pedig klasszikus választás. Használhatsz friss fűszereket, belevalókat és akár aszaltgyümölcsöket is.

3. BÁRMI, AMI VILÁGÍT

Kiváló alapanyag mécseshez a DÉR Juice-os üveg. Ehhez úszógyertyára, valamilyen olajra vagy parafinra lesz szükséged. Az olajat fűszerekkel, narancshéjjal vagy illóolajokkal tudod illatosítani.  Környezettudatosabb megoldás, ha egy elemes LED füzérrel töltöd meg.

4. KAMRAPOLCRA

Bármiféle olajos magvak, gabonapehely, házi paradicsomszósz, bodzaszörp tárolására tökéletesen megfelelnek. Beletöltheted a rizst vagy a grízt, mert légmentesen le tudod zárni, így ezek sem válnak a molylepkék martalékává. 

5. EGYSZERŰEN: VÁZA

Számos technikával díszítheted az üres üvegeidet, legyen az üvegfesték, matrica vagy hagyományos festék, körbe tekerheted madzaggal, ragaszthatsz rá gyöngyöket. Gyakorlatilag csak a fantáziád szabhat határt. Viszont ezek nélkül is megállja helyét, mert önmagában remekül néz ki ez a formaüveg.

Kosár 0

Iratkozz fel hírlevelünkre és vásárolj

10%

kedvezménnyel!