5 ok, amiért el kell látogatnod a derecskei almavásárra!

Ha ősz, akkor szüret, ami egyet jelent az almavásárral a Derecskei Gyümölcsösben! Idén is megrendezzük népszerű almavásárunkat, ahol megvásárolhatod a frissen betakarított gyümölcsöket szeptember 23. és október 27. között az Almavirág étterem parkolójában. Többfajta derecskei almából és a belőlük cukor, tartósítószer és színezék felhasználása nélkül készült natúr DÉR Juice gyümölcslevekből válogathatsz Magyarország legszebb birtokán.

Hogy miért éri meg ellátogatni a Derecskei Gyümölcsösbe? Mutatjuk!

1. Friss, zamatos derecskei almát vihetsz haza télre
Derecskén három talajtípus vegyül, ami kiváló a roppanós gyümölcsök, így az alma termesztéséhez. Ennek az adottságnak és a modern technológiáknak köszönhetően lesz olyan finom a derecskei alma, amiből most te is vihetsz haza: az első héten Gala Must és Golden Reinders fajtákból lehet majd 3 kg-os (800 Ft), 6 kg-os (1600 Ft) és 13 kg-os (3500 Ft) ládákkal vásárolni. A következő hetek kínálatáról folyamatosan hírt adunk a Derecskei Gyümölcsös Facebook oldalán.

2. Gyümölcsleveink is képviseltetik magukat az almavásáron
Azokra is gondoltunk, akik folyékony formában fogyasztanák a gyümölcsöket: a derecskei almából készült Derecskei Gyümölcsös termékeket, valamint a DÉR Juice frissen préselt almaleveket kedvező áron veheted meg az almavásár ideje alatt.

3. Fenntartható gazdálkodásból származó az almát vihetsz haza
Derecskei Okoskert nemcsak Magyarországon, de Közép-Európában is egyedülálló. A 200 focipályányi területen modern technológiával és fenntartható szemlélettel termesztjük az almát és egyéb gyümölcsöket.

4. Ellátogathatsz Magyarország legszebb birtokára
Nemcsak okos, de szép is! A Derecskei Gyümölcsös ősszel az egyik legszebb arcát mutatja, a még zöld fákon ott mosolyognak az érett almák, ráadásul az 1400 odú több száz madárfajnak ad otthont.

5. A legkisebbeknek is szeretnénk átadni a környezettudatos szemléletmódot
Kertpedagógia Programunk célja, hogy a jövő generációit megtanítsuk, miként élhet harmóniában az ember a természettel, ezért szemléletformáló foglalkozásokkal igyekszünk átadni nekik a tudatos életmód elveit.

Látogass el hozzánk a hét minden napján 10:00-18:00 óra között az almavásárra, és vigyél haza zamatos, vitaminban gazdag derecskei almát és DÉR Juice gyümölcsleveket, miközben elmerülsz a Derecskei Gyümölcsös páratlan szépségében.

Kosár 0
Iratkozz fel hírlevelünkre és vásárolj

10%

kedvezménnyel!