Bár csak nemrég volt a derecskei szüreti fesztivál, hamarosan itt a karácsony és a szilveszter, így a hideg idő ellenére is rengeteg program várja az érdeklődőket, hogy feltöltődjenek a nagy rohanásban és az ünnepekre hangolódjanak. Vásárok, koncertek és a DÉR Juice szilveszteri mulatsága az Almavirág Étteremben – szemezgess a legjobb karácsonyi programok közül!

A karácsonyi programok közben jól esik egy forró italt kortyolni

1. Karácsonyi vásár Debrecenben

November 23-án nyit a Debreceni Adventi Vásár, amely a Kossuth teret és Piac utcát varázsolja téli csodavilággá. A felsorakozó árusok kézműves termékei közül lehet karácsonyi ajándékokat válogatni, miközben forró italok és ínycsiklandó finomságok melegítenek fel.

2. Gospel Karácsony Debrecenben

Az ünnepi koncertek a karácsonyi programok elengedhetetlen részei. Egyenesen Chicagóból látogat el Magyarországra a Dexter Walker & Zion Movement, hogy egy fergeteges karácsonyi gospel előadással hangolják a nézőket az év legfontosabb ünnepére. 

3. Zséda karácsonyi koncertje Hajdúböszörményben

December 15-én Miattad Karácsony címmel ad koncertet Zséda. Az énekesnő lágy, finom hangja az karácsonyi dallamokkal párosulva garantáltan ünnepi hangulatba ringat mindenkit.

Ünnepeld az Újévet a DÉR Juice-szal az Almavirág Étteremben

4. Kezdd az Újévet az Almavirág Étteremben

A karácsonyi programok után ünnepeld a Szilvesztert Magyarország Legszebb Birtokán exkluzív környezetben! A Derecskei Gyümölcsös közvetlen szomszédságában található az Almavirág Étterem, ahol helyi termelőktől származó alapanyagokból – többek között a saját derecskei almából és gyümölcsökből – a világbajnok aranyérmes séf, Rédai Attila varázsol kulináris élményeket. Az Újév estéjét pedig egy izgalmas programsorozattal tesszük még különlegesebbé: 30 fogásos gálavacsorával köszöntheted a 2020-as évet, miközben a Csillag születik műsorában megismert 4 for Dance is fellép, az este folyamán pedig Tóth Bence zenél. A DÉR Juice gyümölcslevek mellett pezsgősüvegek is durranni fognak, éjfélkor pedig tűzijátékkal készülünk. A jegy ára 21.500 Ft, amely a 30 fogásos gálavacsorát és a korlátlan étel- és italfogyasztást foglalja magába. Jegyvásárlás az alábbi telefonszámon lehetséges: +3670/660-8161.

Tölts egy felejthetetlen Szilveszter estét a DÉR Juice-szal az Almavirág Étteremben!

Látogass el az izgalmas karácsonyi programokra a Hajdúságban, az Újévet pedig köszöntsd a DÉR Juice-szal az Almavirág Étteremben!

Ha megkóstolnád az összes Dér Juice ízt, akkor válaszd új "vegyes karton" termékünket!

Ha megkóstolnád az összes Dér Juice ízt, akkor válaszd új vegyes karton termékünket!
Bezár