Egy könnyű nyári vacsorára vágysz? Akkor próbáld ki a különlegesen finom narancsos répalevest! Ez a béta-karotinban igen gazdag, krémes leves még a bőrödet is segít megvédeni a nap káros hatásaitól! Jó étvágyat hozzá!
Hozzávalók:
25g vaj
1 nagy fej hagyma (apróra vágva)
500 g répa (feldarabolva)
1,5 dl DÉR Juice Orange Juice With Apple
1 liter zöldségalaplé
tejszín a tálaláshoz (elhagyható)
1. A hagymát a vajon 10 perc alatt puhára pároljuk, majd hozzákeverjük a répadarabokat.
2. Felöntjük az alaplével és lassú tűzön forrástól számítva körülbelül 20 percig főzzük.
3. Amikor a répa már teljesen megpuhult, botmixerrel pürésítjük, felöntjük az almás narancslével és tejszínnel tálaljuk.