Csodálatos és egyben izgalmas 4 napon vagyunk túl. A hagyományokhoz híven ugyanis 2019-ben is megrendezésre került debreceni Farmer-Expo, amelyen mi, a DÉR Juice kötelékéhez is tartozó Derecskei Gyümölcsös márkánkkal képviseltettük magunkat.

 

Idén – prémium almáink mellett – leginkább a fenntarthatóságra helyeztük a hangsúlyt. De milyen is volt a hangulat a kiállításon? Egy szóval: fenomenális. Olyannyira, hogy szövegben átadni szinte lehetetlen, de azért  mi mégis megpróbáljuk. 

Mi is ez a debreceni Farmer-Expo?

A mezőgazdasági kiállítás igencsak nagy múltra tekint vissza, hiszen már több mint 25 éve várja az érdeklődőket, akik – szerencsére – évről évre többen vannak. Ezt a számok is jól mutatják, hiszen idén a közel 300 kiállítóra, mintegy 30.000 látogató volt kíváncsi. 

A Farmer-Expo mindig fantasztikus hangulatban telik, azonban számunkra most még különlegesebb volt, hiszen a műanyag mentességre helyeztük a fő hangsúlyt.

A DÉR Juice és a műanyag mentesség

A DÉR Juice és a Derecskei Gyümölcsös  célja nem csupán az, hogy prémium minőségű almát adjon a vásárlóinak. Számunkra kiemelten fontos, hogy amit teszünk az a lehető legminimálisabb terhelést jelentse a környezet számára. Épp ezért nem csak üdvözöljük a műanyag mentes mozgalmat, hanem annak részesei is vagyunk; ennek jegyében pedig idén, csak papírzacskóban adtuk az almát. 

Habár kezdetben a standunknál is sokan keresték a műanyag zacskós almákat, azonban miután részletesen bemutattuk, hogy a papírdoboz sokkal környezetkímélőbb megoldás, ezt követően már bátran vásároltak belőle. Szerencsére meglepően jól fogadták a megoldást, sőt többen kifejezetten örültek is neki.

A Derecskei Gyümölcsös különleges és lédús almái a Farmer-Expo kiállításon

Egyre több a tudatos vásárló

Szerencsére úgy látjuk, hogy egyre több ember törekszik arra, hogy visszataláljon a mezőgazdasághoz és a természethez. Ugyanis rájöttek arra, hogy áthidalva a multikat, egyből a termelőtől vásárolva sokkal inkább le tudják ellenőrizni azt, hogy honnan származik a termék.

A standunkhoz is rengeteg érdeklődő jött: kíváncsiak voltak arra, hogy milyen volt a termés, honnan jött a termék, illetve hogyan készül a frissen préselt gyümölcslé.

A Derecskei Gyümölcsös hostessei szerencsére igencsak felkészültek és vevőközpontúak voltak, így örömmel válaszoltak az érdeklődők kérdéseire.

Az emberekből rengeteg pozitív energia áradt, amit hostesseink segítségével igyekeztünk visszaadni. Talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy csapatunk idén is felkészült volt, így a vevők minden kérdésére készségesen válaszoltak.

Felhőtlen hangulat a derecskei alma standnál

A nagy forgalom ellenére mindannyiunk számára feltűnt, hogy a derecskei alma iránt nem csak a fiatalok, de az idősebb korosztály is komolyan érdeklődik.

Örömmel láttuk, hogy minden generáció érdeklődött a derecskei alma iránt.

Ahogyan pedig a képen is jól látszik, nem csak a felnőttek, de a gyerekek körében is népszerűek voltunk – főleg az almalevünk.

A gyerekeket nem csak az alma, de a derecskei almalé is érdekelte.

A fenntarthatóság a jövő záloga

Habár fontos a műanyag mentesség, a Farmer-Expon is kihangsúlyoztuk, hogy a derecskei gyümölcsösben használt okoseszközeink is a természet védelmét szolgálják. Ezek segítségével ugyanis mintegy 15%-kal kevesebb üzemanyagot és évente több millió liternyi vizet takarítunk meg.

A Derecskei Gyümölcsös okoskertje a fenntarthatóságot figyelembe véve működik

Összegzés

Bátran mondhatjuk tehát, hogy az expo nem csak sikeres volt, de sikerült megismertetni az érdeklődőkkel két zászlós hajónkat, a fenntarthatóságot és a műanyag mentességet is.

Ha találkoztál velünk, reméljük pozitív élményekkel találkoztál, ha pedig nem, látogass meg minket jövőre is, szeretettel várunk itt, az expon, és a gyümölcsöskertünkben is. Ha pedig Debrecen épp “nem esik útba”, akkor böngéssz a finomabbnál finomabb italok között a webshopunkban. 

 

Ha megkóstolnád az összes Dér Juice ízt, akkor válaszd új "vegyes karton" termékünket!

Ha megkóstolnád az összes Dér Juice ízt, akkor válaszd új vegyes karton termékünket!
Bezár